Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Декабрь 2023 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Декабрь 2023

26 Декабрь 2023

Різдво у віконечку листівки

25 12 Майстер клас

   У казково-сніговий різдвяний ранок Костянтинівська ЦМПБ приймала гостей – дітей та дорослих. Свято розпочалося біля книжкової виставки «Зимова казка». Яскраві барвисті книги, закутані сніжинками та гірляндами, таємниче манили до себе. Діти брали їх у руки, відкривали, ніби чекаючи на якесь незвичайне диво. Потім маленькі гості розмістилися перед комп'ютерним екраном, щоб познайомитись з історією Різдва та послухати святкові колядки. Пісеньки були настільки запальні, що глядачі підспівували та танцювали на місці. А далі було смачно, солодко та весело – всі пили чай і невимушено спілкувалися. Зрештою, настав час самим трохи стати чарівниками. Рівняючись на зразок, учасники майстер-класу «Різдво у віконечку листівки» за допомогою кольорового паперу, ножиць та клею, кожен по-своєму, створили неповторні роботи, присвячені далекій різдвяній події. Як результат, нагородою за працю та натхнення стали подарунки з цукерками від наших спонсорів.
http://konstlib.net/node/18535

Читать далее

22 Декабрь 2023

Різдвяні сніговички

IMG 8726dffaacee50b48b3213329772f190 V

   Давайте згадаємо наше дитинство. Як тільки випадав перший сніг, так всі радісно бігли на двір ліпити сніговика, чи не так? Більшість з нас досі полюбляє цю цікаву забаву, тому що сніговик став традиційним символом зимових свят не тільки в Україні, а і у різних куточках світу. Бібліотечна спільнота нашої громади приєднується до святкування Різдва Христового 25 грудня.  Бібліотечна фахівчиня Грама Алла Василівна пропонує зустріти різдвяне свято разом із родиною сніговичків. Нехай ці творчі поробки, зроблені власноруч, зроблять домашню атмосферу по-справжньому святковою.
   Вітаємо користувачів і громаду міста із найсвітлішим святом — із Різдвом Христовим! Хай Янгол різдвяний захищає ваші родини!

Читать далее

Різдвяні книжкові історії

 22 12 різдво

   Юний друже! Очікування Різдва – особливий час, коли дуже хочеться вірити у диво. Добре, якщо під ногами хрумтить сніжок, щоки рум'яняться від морозу, гірлянди висвітлюють усе довкола і радість переповнює душу. Але якщо святкового настрою немає, і в диво зовсім не віриться, треба терміново робити щось! Наприклад, здійснити книжкову подорож у зимову казку. Наша добірка різдвяних книжок від Євгенії Пиріг, Олександра Гавроша, Юстена Гордера, Дж. Р. Р. Толкіна стане чудовим провідником на цьому шляху. Щасливого Різдва з книгою, любі читайлики!

Читать далее

20 Декабрь 2023

Світ різдвяних прикрас

20231219 124347

  Напередодні різдвяного свята в Костянтинівській центральній міській публічній бібліотеці панує чарівна атмосфера для відвідувачів – атмосфера чудового свята, зимового дива, доброї казки.
    В холі бібліотеки експонується виставка творчих робіт «Світ різдвяних прикрас». Авторка творчих поробок Людмила.
    Контактний телефон 0955489835.
    Виставка працює з 19.12 до 22.12, чекаємо на вас з 10-00 до 14-00.
   Завітайте до бібліотеки, виберіть цікаву книгу, помилуйтеся новорічними інсталяціями та залиште собі на згадку гарний настрій та позитивні емоції.

Читать далее

06 Декабрь 2023

Листівка до Дня Святого Миколая

20231202 120429

    Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. Історія цього свята має дуже давню, цікаву історію. Усе життя єпископа Миколая – нескінченна низка благодіянь і чудес. Він допомагав усім християнам та багатьох людей зцілив: сліпим повернув зір, кульгавим – нормальну ходу, німим – мову. Багатьох у злиднях збагатив, голодним їжу подавав, кожному при будь-якій нужді був помічником і заступником, швидко з’являвся там, де був потрібний. Святий Миколай ходить і донині, допомагає та дарує добрим людям подарунки. Таку святкову історію розповідали бібліотекарі дітям під час проведення майстер-класу «Вітальна листівка до Дня Святого Миколая». А ще діти писали листи Святому Миколаю та отримали солодкі подарунки.
     В рамках проведення Національного тижня читання діти познайомились з дитячими книжками про зимові свята.
Хай кожне зимове свято приносить людям радість, задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім нашим користувачам та їх родинам щастя, миру і здоров’я!

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.