Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Ноябрь 2019 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

06 Ноябрь 2019

Дитячий письменник Сашко Дерманський зустрівся з костянтинівськими школярами

IMG 2625

   6 листопада 2019 р. у рамках 4-го Регіоналного літературно-мистецького фестивалю «Кальміюс» школярі костянтинівських шкіл на базі вільного простору Молодіж@ Центральної міської публічної бібліотеки мали можливість познайомитись з відомим сучасним українським дитячим письменником – Сашком Дерманським. Першими зустріли автора учні 5-а та 5-б класів НВК "Ліцей із загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів". А наступними слухачами були учні 5-в класу ЗЗСО № 13, 5-а класу Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Костянтинівської міської ради Донецької області. Діти уважно слухали та дуже емоційно реагували на зачитування автором уривків з нової книги про Маляку, обговорювали й усі інші його твори, цікавились звідки беруться персонажі його книг, як власне Сашко Дерманський став письменником. Діти отримали автографи, а Сашко Дерманський – безліч позитивних дитячих емоцій! Отож, костянтинівські читачі після зустрічі з автором стали ще більшими його шанувальниками. А бібліотечний фонд поповнився декількома новими книгами Сашка Дерманського. Колектив бібліотеки щиро дякує автору за подаровані видання.
   Тож завітайте до бібліотеки та читайте українське разом з нами!

Джерело

Читать далее

Четвертий регіональний літературно-мистецькій фестиваль «Кальміюс» у Костянтинівці

 

IMG 2536

   В прагненні відстояти спроможність українського сходу у 2016 році був заснований перший літературно-мистецький проект на Сході України сучасної україномовної літератури – фестиваль «Кальміюс», який проводиться за підтримки управління культури ДонОДА, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), громадської організації «Фонд розвитку громади». За чотири роки фестиваль зібрав найширше представництво митців і літераторів з усієї України та став упізнаваним регіональним мистецьким брендом Донеччини.
 Цього року 4-ий регіональний літературно-мистецькій фестиваль «Кальміюс» провадиться з 4 по 9 листопада у шести містах Донеччини. «Фокусна тема цьогорічного фестивалю -" Свобода в умовах несвободи ", - повідомляють організатори. - Ця тема - привід згадати тих, хто найбільше мріяв бути вільним і подумати над цим. В ці дні учасників фестивалю приймає Костянтинівка. 5 листопада у Центральній міській публічній бібліотеці відбулася творча зустріч читачів та громадян міста з письменницьким десантом фестивалю.

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.